Patiëntenportaal – Huisartsen Buitenlust – VENRAY
Huisartsen Buitenlust

Welkom op de website van Huisartsen Buitenlust. Op deze website kunt u informatie vinden over de werkwijze in onze praktijk en heeft u ook 24 uur per dag toegang tot uw patiëntenportaal!

Huisartsen Buitenlust Buitenlust 1 5803 AZ VENRAY

Patiëntenportaal

Sinds februari 2022 maken wij, samen met alle huisartsenpraktijken van Noord-Limburg, gebruik van een nieuw huisartsen informatie systeem (HIS) in de praktijk.

Hierdoor is ook het patiëntenportaal vernieuwd.

Met dit nieuwe patiëntenportaal kunt u:

  • E-consulten versturen

U kunt via deze weg een medisch vraag niet spoedeisende vraag stellen. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie verwachten.

  • Herhaalrecepten bestellen

Er is een mogelijkheid om herhaalrecepten te bestellen. Deze liggen binnen 5 werkdagen voor u klaar bij de apotheek, in verband met drukte bij zowel de huisarts als de apotheek wordt deze termijn gehanteerd.

  • Afspraken inplannen

U kunt online bij de assistente een afspraak inplannen. U kunt een afspraak maken voor de volgende handelingen: oren uitspuiten, wrat(ten) aanstippen, uitstrijkje in het kader van het BVO, bloeddrukcontrole, injectie zetten of hechtingen verwijderen. Voor andere verrichtingen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.

Bij de huisarts kunt u online een afspraak inplannen. Tijdens het maken van deze afspraak krijgt u enkele vragen. Door deze te beantwoorden krijgt u al dan niet de mogelijkheid om een afspraak online in te plannen.

  • Inzage medisch dossier

Ook kunt u nu delen van uw eigen huisartsendossier inzien, zoals bloed- en röntgenuitslagen, brieven van specialisten en adviezen die gegeven zijn tijdens uw afspraak in de praktijk.

Klik hier voor direct inloggen in het patiëntenportaal.

Klik hier voor als u voor het eerst gaat inloggen.