Huisartsen Buitenlust – VENRAY
Huisartsen Buitenlust

Welkom op de website van Huisartsen Buitenlust. Op deze website kunt u informatie vinden over de werkwijze in onze praktijk en heeft u ook 24 uur per dag toegang tot uw patiëntenportaal!

Huisartsen Buitenlust Buitenlust 1 5803 AZ VENRAY

Welkom bij Huisartsen Buitenlust 

Patiëntenportaal beschikbaar via app

Het online portaal is nu ook beschikbaar via een app. De naam van deze app is “HiX patiënt”. Met deze app heeft u nog sneller en makkelijker toegang tot het online portaal.
Meer informatie over het inloggen via de app vindt u in deze instructie.
Het online patiëntenportaal blijft ook beschikbaar als website via deze link.

_________________________________________________

Compliment maken aan Huisartsen Buitenlust

Bent u tevreden over een medewerker, een dienst of wilt u iets positiefs melden over de praktijk? Dan horen wij dit natuurlijk graag!
Klik op onderstaande link om het formulier te openen:

Compliment maken aan Huisartsen Buitenlust

_________________________________________________

Afspraakherinnering

Voortaan kunt u een afspraakherinnering per mail ontvangen!

Heeft u een afspraak bij de praktijkondersteuner? Dan ontvangt u 7 dagen voor de afspraak een herinnering.
Heeft u een afspraak bij de huisarts of assistente? Dan ontvangt u 2 dagen voor de afspraak een herinnering.

Om deze herinnering te kunnen ontvangen, is het wel noodzakelijk dat wij uw mailadres in ons systeem hebben staan. Deze kunt u bij ons doorgeven, of zelf wijzigen via het patiëntenportaal via deze link

_________________________________________________

Patiëntenportaal via DigiD

Goed nieuws!

Vanaf 28-3-2024 kunt u (eindelijk) inloggen op ons online patiëntenportaal via de DigiD-app! Hiermee komt de (omslachtige) inlogmethode via de Yivi-app te vervallen.

Via het online patiëntenportaal kunt u medische gegevens inzien, afspraken zelf inplannen, eConsulten versturen en herhaalrecepten bestellen.

Op onze website leest u meer over het online patiëntenportaal en hoe u in kunt loggen. DigiD is een hulpmiddel om veilig in te loggen. Door gebruik te maken van DigiD weten we zeker dat ú inlogt onder uw naam en niemand anders.

Het online patiëntenportaal is bereikbaar via deze link.


VERBETERING TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID PRAKTIJK

Vanaf dinsdag 19-03-2024 maken wij binnen Huisartsenpraktijk Buitenlust gebruik van een nieuw telefoonsysteem en een aangepast keuzemenu.

Wij bieden u de mogelijkheid om niet meer te wachten aan de telefoon. Wij kunnen u terugbellen! Uiteraard heeft u ook altijd nog de keuze om te blijven wachten. De wachttijd is hetzelfde als het terugbeltijdstip. Als u kiest voor terugbellen verliest u dus niet uw positie in de rij.

Ook tijdens pauzes en/of momenten dat wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden laten wij u niet onnodig wachten. U krijgt dan automatisch een tijd waarop u wordt teruggebeld. Herhaalrecepten kunt u altijd (24/7) aanvragen.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij beter bereikbaar zijn en effectiever omgaan met uw en onze tijd zodat wij nóg meer aandacht voor u als patiënt hebben.

Luister de eerste keer dat u belt alstublieft goed naar de keuzes in het menu.


Praktijk beperkt open voor nieuwe inschrijvingen

U bent van harte welkom in onze praktijk, wanneer u binnen onze regio woont en geen huisarts hebt in ons inschrijfgebied.

Wij hebben met de zorgverzekeraar afspraken gemaakt dat de praktijk alleen open is voor nieuwe patiënten die geen huisarts hebben in ons inschrijfgebied.

De praktijk is dus gesloten voor patiënten die reeds een huisarts hebben in het inschrijfgebied of patiënten die wonen buiten onze regio.

Gezinshereniging is altijd mogelijk.

Neem contact op met de praktijk voor aanvullende informatie rondom inschrijven in onze praktijk.

Houd rekening met 10 werkdagen verwerkingstijd van uw inschrijving.


Spoedpost

De huisartsenpost: voor klachten die niet kunnen wachten! Alle huisartsen in de regio Noord-Limburg werken buiten kantooruren in extra diensten samen op de huisartsenpost in Venlo. De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. In alle andere gevallen kunt u de volgende werkdag terecht bij uw eigen huisarts.

De huisartsenpost werkt uitsluitend op afspraak! Bel daarom altijd eerst ons speciale telefoonnummer: 0900-8818 (€ 0,15 p/m). U krijgt een gediplomeerde triage assistente aan de lijn die uw gegevens noteert en ingaat op uw hulpvraag.

De huisartsenpost is bereikbaar en geopend op:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur – 08.00 uur.
  • In het weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur.
  • Op feestdagen van 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur. Buiten deze tijden kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Klik voor uitgebreide informatie over de huisartsenpost hier of ga naar www.cohesie.org. U leest hier waarvoor de huisartsenpost wel of juist niet bedoeld is en hoe de huisartsenpost werkt. Ook kunt u hier de folder downloaden, handig voor thuis!

Twijfel of u naar de spoedpost moet? Kijk op: http://www.spoedpostnoordlimburg.nl

Bepaal binnen één minuut of u naar de dokter moet: http://www.moetiknaardedokter.nl