Huisartsen Buitenlust – VENRAY
Buitenlust 1 5803 AZ VENRAY Tel:0478-588800
Header afbeelding

Welkom bij Huisartsen Buitenlust 

Bepaal binnen één minuut of u naar de dokter moet: http://www.moetiknaardedokter.nl

Twijfel of u naar de spoedpost moet? Kijk op: http://www.spoedpostnoordlimburg.nl

 

VAKANTIESLUITING PRIKPOST BUITENLUST: de prikpost in Medisch Centrum Buitenlust is van maandag 18 juli t/m vrijdag 23 september alléén op maandag en woensdag geopend van 07:00u – 12:00u.

NIEUW PATIËNTENDOSSIER: op maandag 14 februari hebben wij een nieuw computersysteem in gebruik genomen. Hier moeten wij aan wennen. Wij doen ons uiterste best om u te helpen zoals u van ons gewend bent. Toch kan het zo zijn dat u wat langer moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

PATIËNTENPORTAAL: met het nieuwe computersysteem komt het huidige online patiëntenportaal te vervallen. U kunt hierdoor tijdelijk niet via uw account herhaalrecepten en e-consulten aanvragen. Later dit jaar komt er een nieuw systeem met meer mogelijkheden, waaronder inzage in uw eigen dossier.

BOOSTERVACCINATIES: uw huisarts heeft geen boostervaccinaties. De vaccinaties worden door de GGD gezet. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie/boostervaccinatie.

CORONA: Nederland is weer open. Wij zijn beter tegen het virus bestand door de vaccinaties, boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Daarom zijn er nog maar weinig coronamaatregelen. Toch is het virus nog niet weg. Op de praktijk bent u niet meer verplicht om een mondmasker te dragen. Uiteraard mag dat wel. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende websites: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 of https://www.thuisarts.nl/corona.

CORONATEST: heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk? Laat u dan zo snel mogelijk testen op het coronavirus. Dit kan bij de GGD Limburg-Noord. Testlocatie: De Voorde 40 (voorheen discotheek Zenith), OOSTRUM/VENRAY. U kunt op twee manieren een afspraak maken:
1. Bel voor een afspraak met 0800-1202. Dit nummer is iedere dag bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.
2. Maak online een afspraak. Ga naar: https://coronatest.nl. Voor het maken van een afspraak logt u in met uw DigiD.


Inschrijven/wijzigen gegevens

Onze praktijk is tijdelijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Wel kunt u online wijzigingen doorgeven. Zie hiervoor (links in de menubalk) het kopje ‘Wijzigingsformulier’. U kunt daar o.a. de volgende wijzigingen doorgeven: adreswijziging, uitschrijving, geboortemelding, wijziging (mobiel) telefoonnummer en e-mailadres. Uiteraard kunt u voor deze zaken ook bellen met de assistente van de praktijk.


Huisartsenpost

De huisartsenpost: voor klachten die niet kunnen wachten! Alle huisartsen in de regio Noord-Limburg werken buiten kantooruren in extra diensten samen op de huisartsenpost in Venlo. De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen ’s avonds, ’s nachts of in het weekend. In alle andere gevallen kunt u de volgende werkdag terecht bij uw eigen huisarts.

De huisartsenpost werkt uitsluitend op afspraak! Bel daarom altijd eerst ons speciale telefoonnummer: 0900-8818 (€ 0,15 p/m). U krijgt een gediplomeerde triage assistente aan de lijn die uw gegevens noteert en ingaat op uw hulpvraag.

De huisartsenpost is bereikbaar en geopend op:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur – 08.00 uur.
  • In het weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur.
  • Op feestdagen van 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur. Buiten deze tijden kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

Klik voor uitgebreide informatie over de huisartsenpost hier of ga naar www.cohesie.org. U leest hier waarvoor de huisartsenpost wel of juist niet bedoeld is en hoe de huisartsenpost werkt. Ook kunt u hier de folder downloaden, handig voor thuis!